Η εταιρεία Color Experts είναι κατασκευαστής των Επαγγελματικών Προϊόντων Aloha Nails & Cosmetics, τα οποία είναι απαλλαγμένα από τοξικά συστατικά και με ελαφριά οσμή!

Τα νέας γενιάς Ημιμόνιμα Βερνίκια Aloha Nails & Cosmetics, απαλλαγμένα από τοξικά συστατικά και με ελαφριά οσμή, μπορούν να χρησιμοποιηθούν με 100% ασφάλεια ακόμη και από ευπαθείς ομάδες, αφού δεν προκαλούν αλλεργίες. Οι υψηλής ποιότητας χρωστικές που περιέχουν τα καθιστούν κατάλληλα και για Nail Art Painting και παράλληλα με τη βάση και το top Aloha, εξασφαλίζουν μέγιστη λάμψη, διάρκεια και αντοχή, περισσότερο από 4 εβδομάδες!

Επιπλέον, το Acryl Gel της Aloha Nails & Cosmetics είναι εντελώς άοσμο και απαλλαγμένο από τοξικά συστατικά, προσφέροντας ασφαλή, εύκολη και γρήγορη εφαρμογή, αλλά και μέγιστη διάρκεια και αντοχή άνω των 6 εβδομάδων!

Έμφαση στην ποιότητα υλικών!

Τα προϊόντα της Aloha Nails & Cosmetics είναι βασισμένα σε προδιαγραφές νέας τεχνολογίας, ώστε να αναβαθμίζουν αντίστοιχα και την ποιότητα παροχής των Υπηρεσιών Μανικιούρ-Πεντικιούρ & Τεχνητών Νυχιών.

Άριστη σχέση ποιότητας-τιμής!

Οι έμπειροι συνεργάτες μας αναζητούν συνεχώς και επιλέγουν τα καλύτερα Επαγγελματική είδη Κομμωτηρίου, Μανικιούρ-Πεντικιούρ, Ονυχοπροσθετικής, Ηλεκτρικές συσκευές, Αναλώσιμα και εργαλεία, με γνώμονα πάντοτε την υψηλή ποιότητα και απόδοση, σε συνδυασμό με τις πλέον συμφέρουσες τιμές της αγοράς.

Άμεση Εξυπηρέτηση!

Όλες οι παραγγελίες μας εξυπηρετούνται και αποστέλλονται ταχύτατα, εντός μίας ημέρας για τους χερσαίους προορισμούς, δύο ημερών για τους νησιωτικούς και δύσβατους. Η αυστηρή επιλογή των συνεργατών μας και οι διαδικασίες εκτέλεσης και αποστολής των παραγγελιών, εγγυώνται την ασφαλή και έγκαιρη παράδοσή τους!

Τεχνική Υποστήριξη & Ενημέρωση!

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με έμπειρους τεχνίτες Κομμωτικής, Ονυχοπροσθετικής και Αισθητικής, που μπορούν να σας παρέχουν σωστή και έγκυρη πληροφόρηση για την εφαρμογή των υλικών που αγοράζετε από το φυσικό και Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα! Επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσετε το ραντεβού σας ή την τηλεφωνική σας συνομιλία!

Μετεκπαιδευτικά Σεμινάρια & Επιδείξεις!

Η εταιρεία μας διοργανώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα Μετεκπαιδευτικά Σεμινάρια για Επαγγελματίες, που αφορούν σε νέες τεχνικές Ονυχοπροσθετικής, Nail Art, Κομμωτικής και Αισθητικής. Καταχωρήστε τα στοιχεία σας στην ειδική φόρμα ενημέρωσης για να ενημερώνεστε πρώτοι από όλους για νέα σεμινάρια, επιδείξεις & διοργανώσεις!