Για μία ακόμη φορά, το Κομμωτήριο των Color Experts πρωτοπορεί, χρησιμοποιώντας καινοτομικά προϊόντα όπως το Olaplex, που όχι μόνο εμποδίζει τη φθορά των μαλλιών, αλλά και επανορθώνει τις βλάβες από προηγούμενες τεχνικές εργασίες, το περιβάλλον, την ηλιακή ακτινοβολία, κ.ο.κ.

Τι ακριβώς κάνει το Olaplex;
Το Olaplex αποτελείται από 2 προϊόντα, που εφαρμόζονται διαδοχικά. Το Olaplex 1 δημιουργεί νέους δεσμούς της τρίχας (bond generator) και το Olaplex 2, τους τελειοποιεί (bond perfector) συνδέοντας τους δεσμούς που δημιουργήθηκαν μεταξύ τους! Είναι μία θεραπεία αναδόμησης, με θεαματικά αποτελέσματα, από την πρώτη κιόλας επίσκεψη, που αφήνει τα μαλλιά μας πιο υγιή, λεία και λαμπερά, σαν να μην κάνατε ποτέ τεχνικές εργασίες ή Styling! Φαίνεται απίστευτο, αλλά δεν είναι!

Αρκεί μία φορά για να πετύχετε την πλήρη αναδόμηση των μαλλιών σας;
Το πόσες επισκέψεις χρειάζονται εξαρτάται από το πόσο φθαρμένα ή ταλαιπωρημένα είναι τα μαλλιά σας, για αυτό μόνο θα πρέπει να συμβουλευθείτε τον Olaplex Expert του Κομμωτηρίου μας, που μπορεί να κάνει μία ακριβή διάγνωση.

Είναι μόνιμο το αποτέλεσμα της θεραπείας;
Το αποτέλεσμα της θεραπείας είναι άμεσο, αλλά όχι μόνιμο, καθώς τα μαλλιά σας ταλαιπωρούνται καθημερινά από τις περιβαλλοντικές συνθήκες, το Styling με πιστολάκι ή πρέσα, διάφορες τεχνικές εργασίες, όπως βαφή, ντεκαπάζ, περμανάντ, ισιωτικές θεραπείες, κ.α. Για αυτό θα πρέπει να επαναλαμβάνουμε τη θεραπεία ανά τακτά χρονικά διαστήματα, συνήθως 20-30 ημερών, ώστε να συντηρείτε τα μαλλιά μας σε άριστη κατάσταση!

Μπορούμε να κάνουμε παράλληλα τεχνικές εργασίες με Olaplex;
Το Olaplex λειτουργεί όπως η ζώνη ασφαλείας στο αυτοκίνητο! Κάθε φορά που κάνουμε βαφή, ντεκαπάζ, περμανάντ ή ισιωτική, μπορούμε να προσθέσουμε Olaplex στο ίδιο μπωλ με τη βαφή ή το ντεκαπάζ ή να το εφαρμόσουμε μετά το φιξάρισμα της περμανάντ ή της ισιωτικής.για να τα προφυλάξουμε από τη φθορά που υφίστανται από τις τεχνικές εργασίες.  Μπορούμε όμως να κάνουμε ανά πάσα στιγμή τη θεραπεία, ως αυτόνομη διαδικασία, ώστε να επαναφέρουμε στα μαλλιά σας τη λαμπερή και υγιή τους όψη!
Στο Κομμωτήριο των Color Experts, χρησιμοποιούμε πάντοτε Olaplex κατά τη διάρκεια του Ντεκαπάζ για να αποφύγουμε την ταλαιπωρία των μαλλιών και να εξασφαλίσουμε τη μέγιστη δυνατή λάμψη στο χρώμα.

Γιατί χρειάζομαι το Olaplex, αν έχω κάνει Brazilian Keratin?
Το Olaplex μπορεί να παρατείνει τη διάρκεια της ισιωτικής θεραπείας, αλλά και να εξαλείψει την ταλαιπωρία που υφίστανται τα μαλλιά ενδιάμεσα στις θεραπείες κερατίνης, διασφαλίζοντας απόλυτα την υγεία και την ομορφιά των μαλλιών σας!

Δυναμώνει τα μαλλιά μας η θεραπεία Olaplex;
Το Olaplex είναι, ίσως, η μοναδική θεραπεία που δίνει όγκο και σώμα στην τρίχα, κάνοντάς τα λεπτά και άτονα μαλλιά – μετά από μία σειρά θεραπειών – πιο δυνατά και γερά από ποτέ!

Μπορούμε να αγοράσουμε το προϊόν στο σπίτι;
Αν και θα θέλατε πολύ όλοι να έχετε αυτό το μαγικό προϊόν στο σπίτι σας, η θεραπεία Olaplex είναι μία επαγγελματική υπηρεσία, που προσφέρεται μόνο από εξειδικευμένους Olaplex Experts του Κομμωτηρίου μας, που γνωρίζουν πως ακριβώς πρέπει να εφαρμόζονται τα προϊόντα.
Αν, λοιπόν, σας αρέσει το Olaplex και θέλετε να το εφαρμόσουμε και στα δικά σας μαλλιά, δεν έχετε παρά να κλείσετε τώρα το ραντεβού σας στο Κομμωτήριο των Color Experts!

Πόσο κοστίζει η θεραπεία Olaplex;
Η κάθε συνεδρία Olaplex σας προσφέρεται από το Κομμωτήριό μας σε τιμή γνωριμίας, με έκπτωση 35% (€39 από €60), το Ντεκαπάζ με Olaplex στα €49, ενώ η Βαφή σε όλα τα μαλλιά με Olaplex, αμπούλα ενυδάτωσης και κλείδωμα χρώματος είναι στην τιμή των €45, για όλα τα μήκη μαλλιών.
Δείτε τον τιμοκατάλογo του Πολυχώρου Ομορφιάς online & κάντε κράτηση όλο το 24ωρο στο Κομμωτήριο, μέσα από την ειδική εφαρμογή μας!