CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

Υπηρεσίες Περιποίησης Άκρων

Στο Nail Salon των Color Experts παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες Μανικιούρ, Πεντικιούρ και Τεχνητών Νυχιών, τηρώντας πάντοτε τις πιο αυστηρές διαδικασίες υγεινής και αποστείρωσης των εργαλείων.

Η συνεχής εκπαίδευση και ενημέρωση των συνεργατών μας σε νέες τεχνικές περιποίησης και Nail Art, σε συνδυασμό με την πολύχρονη εμπειρία τους και τα επώνυμα επαγγελματικά υλικά, εγγυάται ένα άριστο αποτέλεσμα για την υγεία και την εμφάνιση των Άκρων σας.

Οι φετινές τάσεις του Χειμώνα 2015/16 θέλουν τα νύχια πιο στρογγυλεμένα στις άκρες, με γεωμετρικά σχήματα και μεταλλικές λεπτομέρειες, ενώ η Ημιμόνιμη Βαφή με διάρκεια 20 ημερών και το Γαλλικό σε όλες του τις παραλλαγές εξακολουθούν να έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Γυναικείο & Ανδρικό Μανικιούρ

Μανικιούρ - Περιποίηση

Τα χέρια μας ταλαιπωρούνται περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματος, αφού οι δουλειές του σπιτιού ή της εργασίας μας περνάνε όλες "από τα χέρια μας". Επιπλέον, αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία της εικόνας μας και του in fashion style μας, για αυτό και πρέπει να είναι πάντοτε περιποιημένα!

Και παρόλο που το Μανικιούρ θεωρούνταν μία υπόθεση καθαρά γυναικεία, ολοένα και περισσότεροι άνδρες βάζουν πλέον την υπηρεσία της περιποίησης των χεριών στη ζωή τους, κατανοώντας ότι τα περιποιημένα νύχια είναι θέμα υγιεινής και καθαριότητας και όχι μόνο στοιχείο μόδας για την γυναικεία εμφάνιση.

Σε πολλές περιπτώσεις, επίσης, ανάλογα με την κατάσταση των χεριών και των νυχιών, χρειάζεται εκτός από την απλή περιποίηση να συνδυάσουμε και θεραπείες ή φυσική ενίσχυση με gel.

Γυναικείο & Ανδρικό Πεντικιούρ

Πεντικιούρ - Περιποίηση

Το Πεντικιούρ, η περιποίηση δηλαδή των ποδιών μας είναι εξίσου απαραίτητη με το Μανικιούρ, τόσο για τις γυναίκες, όσο και για τους άνδρες. Τα πόδια μας και ειδικά τα πέλματα είναι αυτά, που δέχονται τις πιέσεις από το βάρος του σώματος αλλά και τις δερματικές αλλαγές από τα παπούτσια. Παρόλο που το καλοκαίρι συνηθίζεται περισσότερο το Πεντικιούρ, το χειμώνα τα πόδια μας το έχουν ακόμη περισσότερο ανάγκη, μιας και υποφέρουν, κλεισμένα μέσα στα παπούτσια.

Ένα πεντικιούρ, λοιπόν, στον χώρο μας μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη των ασθενειών και διαταραχών των νυχιών, όπως οι παρανυχίδες, αλλά και στην ανακούφιση και την πρόληψη των οιδημάτων των ποδιών, καθώς αφαιρούμε τα νεκρά κύτταρα από τις φτέρνες, αλλά και παρέχουμε εξειδικευμένη φροντίδα για τους κάλους.

Απλό - Γαλλικό - Ημιμόνιμο Βάψιμο

Χρώμα & Τεχνική

Μετά την περιποίηση των χεριών και των ποδιών σας, ήρθε η ώρα να επιλέξουμε χρώμα και τεχνική!

Το χρώμα μπορεί να γίνει είτε με απλά βερνίκια, είτε με ημιμόνιμα, διάρκειας έως και 3 εβδομάδων! Στο Nail Bar και το Πεντικιούρ των Color Experts, χρησιμοποιούμε υλικά μόνο από εταιρείες επαγγελματικών προϊόντων, με επιλογή ανάμεσα σε μία μεγάλη γκάμα βερνικιών, όπως Alessandro, Essie, Orly, Zoya, CND Shellac, Striplac, Oulac, Bluesky Shellac, Quickgel, Jeunesse Cosmetics, Aris Nails και Bioshev Professional για να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει!

Τεχνητά Νύχια

Τοποθέτηση Τεχνητών Νυχιών

Εάν σας αρέσουν τα μακριά και ανθεκτικά νύχια, τότε η δική μας πρόταση είναι η τοποθέτηση τεχνητών νυχιών είτε με ακρυλικό, είτε με gel. Η επιμήκυνση επιτυγχάνεται με δύο τρόπους:

  • Tips
  • Φόρμες

Το "χτίσιμο" του νυχιού μπορεί να γίνει με ακρυλικό ή gel. Η επιλογή του υλικού εξαρτάται από την ποιότητα του νυχιού, για παράδειγμα εάν το νύχι σας είναι λιπαρό, σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα το ακρυλικό.

Το ακρυλικό είναι πιο συμπαγές σαν υλικό, αλλά επειδή είναι πολύ σταθερό, μία απροσεξία μπορεί να φθείρει ολόκληρο το νύχι, ενώ το gel είναι πιο εύκαμπτο και σπάει κομμάτι-κομμάτι. Για εσάς που τα νύχια σας είναι πολύ εύθραυστα, αλλά δεν επιθυμείτε να αυξήσετε το μήκος, τότε η φυσική ενίσχυση με gel ή ακρυλικό αποτελεί την ιδανική λύση!

Συμβουλευθείτε σήμερα κιόλας τους έμπειρους συνεργάτες μας για το υλικό και την τεχνική που ταιριάζει καλύτερα στα νύχια σας, με μία επίσκεψη στο Nail Bar των Color Experts! Σας περιμένουμε!!!

Θεραπεία Παραφίνης

Θεραπείες Χεριών-Ποδιών με Παραφίνη

Η θεραπεία παραφίνης χεριών και ποδιών είναι πολύ σημαντική γιατί ενυδατώνει, προστατεύει το δέρμα από την γήρανση και τις φακίδες και δίνει ένα μεταξένιο αποτέλεσμα. Είναι πολύ ωραίο και σημαντικό - ανεξαιρέτως φύλλου - να έχετε όμορφα, απαλά και περιποιημένα χέρια.
Επίσης, η θεραπεία παραφίνης είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για προβληματικά νύχια και δέρμα, αλλά μπορεί να έχει και υγιεινό όφελος για τα νύχια, γιατί διατηρεί την ευελιξία τους και ενισχύει το δέρμα που τα περιβάλλει, το οποίο αποτελεί προϋπόθεση για την υγεία και την ανθεκτικότητα των δακτύλων. Αποτελεί την τέλεια θεραπεία ενυδάτωσης για σκασμένες φτέρνες και το ξηρό, αφυδατωμένο δέρμα χεριών και ποδιών. Μπορεί, επίσης, να εφαρμοσθεί στους αγκώνες και τα γόνατα αν υπάρχει πρόβλημα ξηροδερμίας.
TOP