Home section

Υπηρεσίες Περιποίησης Άκρων

Στο Nail Salon των Color Experts παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες Μανικιούρ, Πεντικιούρ και Τεχνητών Νυχιών, τηρώντας πάντοτε τις πιο αυστηρές διαδικασίες υγεινής και αποστείρωσης των εργαλείων, αλλά και τις πιο καινοτομικές μεθόδους και τεχνικές, όπως αυτή του Waterless Manicure & Pedicure.

Η συνεχής εκπαίδευση και ενημέρωση των συνεργατών μας σε νέες τεχνικές περιποίησης και Nail Art, σε συνδυασμό με την πολύχρονη εμπειρία τους και τα επώνυμα επαγγελματικά υλικά, εγγυάται ένα άριστο αποτέλεσμα για την υγεία και την εμφάνιση των Άκρων σας.

Οι φετινές τάσεις του Χειμώνα 2019/20 αφορούν σε μεταλλικά χρώματα, ombre και marble effect, ενώ η Ημιμόνιμη Βαφή με διάρκεια 20 ημερών και το Γαλλικό σε όλες του τις παραλλαγές εξακολουθούν να έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Γυναικείο & Ανδρικό Μανικιούρ

Μανικιούρ - Περιποίηση

Τα χέρια μας ταλαιπωρούνται περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματος, αφού οι δουλειές του σπιτιού ή της εργασίας μας περνάνε όλες “από τα χέρια μας”. Επιπλέον, αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία της εικόνας μας και του in fashion style μας, για αυτό και πρέπει να είναι πάντοτε περιποιημένα!

Και παρόλο που το Μανικιούρ θεωρούνταν μία υπόθεση καθαρά γυναικεία, ολοένα και περισσότεροι άνδρες βάζουν πλέον την υπηρεσία της περιποίησης των χεριών στη ζωή τους, κατανοώντας ότι τα περιποιημένα νύχια είναι θέμα υγιεινής και καθαριότητας και όχι μόνο στοιχείο μόδας για την γυναικεία εμφάνιση.

Σε πολλές περιπτώσεις, επίσης, ανάλογα με την κατάσταση των χεριών και των νυχιών, χρειάζεται εκτός από την απλή περιποίηση να συνδυάσουμε και εξειδικευμένες θεραπείες ή φυσική ενίσχυση με gel.

Ξεκινώντας πάντοτε με σωστή διάγνωση του δέρματος και των νυχιών, οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας στον τομέα της Περιποίησης άκρων είναι εδώ για να σας προτείνουν την Περιποίηση και το σχήμα και χρώμα νυχιών που θα αναδείξουν περισσότερο τα χέρια σας!

Γυναικείο & Ανδρικό Πεντικιούρ

Πεντικιούρ - Περιποίηση

Το Πεντικιούρ, η περιποίηση δηλαδή των ποδιών μας είναι εξίσου απαραίτητη με το Μανικιούρ, τόσο για τις γυναίκες, όσο και για τους άνδρες. Τα πόδια μας και ειδικά τα πέλματα είναι αυτά, που δέχονται τις πιέσεις από το βάρος του σώματος αλλά και τις δερματικές αλλαγές από τα παπούτσια. Παρόλο που το καλοκαίρι συνηθίζεται περισσότερο το Πεντικιούρ, το χειμώνα τα πόδια μας το έχουν ακόμη περισσότερο ανάγκη, μιας και υποφέρουν, κλεισμένα μέσα στα παπούτσια.

Ένα πεντικιούρ, λοιπόν, στον χώρο μας μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη των ασθενειών και διαταραχών των νυχιών, όπως οι παρανυχίδες, αλλά και στην ανακούφιση και την πρόληψη των οιδημάτων των ποδιών, καθώς αφαιρούμε τα νεκρά κύτταρα από τις φτέρνες, αλλά και παρέχουμε εξειδικευμένη φροντίδα για τους κάλους.

ΝΕΟ!!!

Στον Πολυχώρο Ομορφιάς Color Experts χρησιμοποιούμε αποκλειστικά την Υπηρεσία του Waterless Pedicure, δηλαδή του Πεντικιούρ χωρίς νερό, με τα ατομικά Σετ BrazzCare, που ανοίγονται αποκλειστικά για εσάς! Με τα ατομικά σετ της BrazzCare παρέχεται 100% ασφάλεια στην περιποίηση των ποδιών σας, εξαλείφοντας τον κίνδυνο μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών από άλλους πελάτες και 100% Ενυδάτωση χωρίς τη χρήση του νερού, χάρη στην ειδική κρέμα που περιέχεται μέσα στη συσκευασία.

Απλό – Γαλλικό – Ημιμόνιμο Βάψιμο

Χρώμα & Τεχνική

Μετά την περιποίηση των χεριών και των ποδιών σας, ήρθε η ώρα να επιλέξουμε χρώμα και τεχνική!

Το χρώμα μπορεί να γίνει είτε με απλά βερνίκια, είτε με ημιμόνιμα, διάρκειας τουλάχιστον 3 εβδομάδων! Στο Nail Bar και το Πεντικιούρ των Color Experts, χρησιμοποιούμε υποαλλεργικά ημιμόνιμα βερνίκια, χωρίς τοξικά συστατικά και με ελαφριά οσμή, χαρακτηριστικά που τα καθιστούν 100% ασφαλή!

Επιπλέον, η τεράστια γκάμα χρωμάτων μας, που ξεπερνά τα 350 χρώματα με πολλές επιλογές και σε glitter, cat eye, color change, είναι σίγουρο ότι θα σε ενθουσιάσει, μην ξέροντας τι να πρωτοδιαλέξετε!

Τεχνητά Νύχια

Τοποθέτηση Τεχνητών Νυχιών

Εάν σας αρέσουν τα μακριά και ανθεκτικά νύχια, τότε η δική μας πρόταση είναι η τοποθέτηση τεχνητών νυχιών με το νέο επαναστατικό υλικό Acryl Gel, το οποίο είναι εντελώς άοσμο και υποαλλεργικό, απαλλαγμένο από τοξικά συστατικά που να προκαλούν φθορά στο νύχι!

Η επιμήκυνση γίνεται με φόρμες και σε ότι αφορά το χρώμα, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε επτά (7) φυσικές αποχρώσεις ή απευθείας χτίσιμο γαλλικό ή baby boomer!

Συμβουλευθείτε σήμερα κιόλας τους έμπειρους συνεργάτες μας για το υλικό και την τεχνική που ταιριάζει καλύτερα στα νύχια σας, με μία επίσκεψη στο Nail Bar των Color Experts! Σας περιμένουμε!!!

Θεραπεία Παραφίνης

Θεραπείες Χεριών-Ποδιών με Παραφίνη
Η θεραπεία παραφίνης χεριών και ποδιών είναι πολύ σημαντική γιατί ενυδατώνει, προστατεύει το δέρμα από την γήρανση και τις φακίδες και δίνει ένα μεταξένιο αποτέλεσμα. Είναι πολύ ωραίο και σημαντικό – ανεξαιρέτως φύλλου – να έχετε όμορφα, απαλά και περιποιημένα χέρια.
Επίσης, η θεραπεία παραφίνης είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για προβληματικά νύχια και δέρμα, αλλά μπορεί να έχει και υγιεινό όφελος για τα νύχια, γιατί διατηρεί την ευελιξία τους και ενισχύει το δέρμα που τα περιβάλλει, το οποίο αποτελεί προϋπόθεση για την υγεία και την ανθεκτικότητα των δακτύλων. Αποτελεί την τέλεια θεραπεία ενυδάτωσης για σκασμένες φτέρνες και το ξηρό, αφυδατωμένο δέρμα χεριών και ποδιών. Μπορεί, επίσης, να εφαρμοσθεί στους αγκώνες και τα γόνατα αν υπάρχει πρόβλημα ξηροδερμίας.