Υπηρεσίες Ομορφιάς & Ευεξίας

Από τον Πολυχώρο Ομορφιάς Color Experts δεν θα μπορούσε να λείπει ο τομέας της Αισθητικής, έτσι ώστε να βρίσκετε όλες τις υπηρεσίες σε έναν χώρο, αποφεύγοντας τις άσκοπες και χρονοβόρες μετακινήσεις.

Ο χώρος μας διαθέτει ειδικά διαμορφωμένη καμπίνα με ντουζιέρα, όπου και παρέχονται οι υπηρεσίες Αποτρίχωσης Προσώπου & Σώματος, Θεραπείες Αντιγήρανσης & Ανάπλασης Προσώπου, καθώς και Massage.

Τηρώντας πάντοτε όλους τους κανόνες υγιεινής και με επαγγελματικά προϊόντα υψηλών προδιαγραφών από τις πλέον καταξιωμένες εταιρίες στο χώρο της Αισθητικής, ο Πολυχώρος Ομορφιάς Color Experts υπόσχεται να σας ανανεώσει ψυχικά και σωματικά, αναδεικνύοντας τον καλύτερό σας εαυτό!

Για τα μάτια σας μόνο….!!!

Σχηματισμός φρυδιών

Τα φρύδια μας αποτελούν ένα από τα βασικότερα στοιχεία της «αρχιτεκτονικής» του προσώπου. Οι έμπειροι συνεργάτες μας στον τομέα της Αισθητικής μπορούν να σας χαρίσουν το σχήμα των φρυδιών που θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου και το βλέμμα σας, βελτιώνοντας έτσι την εικόνα του προσώπου και το στυλ σας!

Tattoo Φρυδιών & Γραμμή Eyeliner - Ημιμόνιμο Μακιγιάζ

Εάν οι τρίχες των φρυδιών σας έχουν ατονίσει, με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να δώσετε στα φρύδια σας το σχήμα που σας κολακεύει, τότε το Tattoo Φρυδιών είναι η λύση που χρειάζεστε! Μέσα από μία 2ωρη περίπου συνεδρία, οι εξειδικευμένοι μας συνεργάτες μπορούν να ζωγραφίσουν τα φρύδια σας τρίχα-τρίχα, έτσι ώστε να φαίνονται απόλυτα φυσικά! Επιπλέον, η τεχνική αυτή σας προσφέρει ένα μόνιμο αποτέλεσμα για μακρύ χρονικό διάστημα, περίπου 2-3 ετών.
Με τη γραμμή Eyeliner στα βλέφαρα, μπορείτε επίσης να αποκτήσετε ένα τέλειο σχήμα ματιών και παράλληλα, να απαλλαγείτε από την χρονοβόρα, καθημερινή διαδικασία του Μακιγιάζ στα μάτια σας για αρκετά χρόνια!
Το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ, τόσο στα Φρύδια, όσο και στα βλέφαρα απαιτεί δύο συνεδρίες, με διαφορά ενός μήνα μεταξύ τους, ώστε να διορθώσουμε τυχόν χρωματικές ατέλειες. Η διαδικασία είναι ανώδυνη, καθώς λαμβάνονται όλες οι απαραίτητες προφυλάξεις και τοπική αναισθησία με EMLA.

Extension Βλεφαρίδων με την τεχνική τρίχα-τρίχα

Η τεχνική των extensions βλεφαρίδων είναι μια νέα, μοναδική δυνατότητα να αποκτήσετε 2 ή & 3 φορές μακρύτερες, έντονες & πυκνές βλεφαρίδες, εκτοξεύοντας την αυτοπεποίθησή σας στα ύψη! Tα extensions βλεφαρίδων προέρχονται από μετάξι, για αυτό και δημιουργούν ένα φυσικό αποτέλεσμα, μετά την τοποθέτησή τους τρίχα-τρίχα, πάνω στις δικές σας βλεφαρίδες. Το αποτέλεσμα διαρκεί περίπου 2 μήνες. Στη συνέχεια, θα πρέπει να επαναλαμβάνετε την τοποθέτηση κάθε 40 ημέρες περίπου, έτσι ώστε να αντικαθιστούμε τις βλεφαρίδες που πέφτουν, μαζί με τις φυσικές σας.
Κλείστε σήμερα κιόλας το ραντεβού σας στον Πολυχώρο Ομορφιάς Color Experts και κάντε το όνειρό σας πραγματικότητα, αποκτώντας  πλούσιες, μακριές & όμορφες βλεφαρίδες, όλο το 24ωρο!

Για τα μάτια σας μόνο….!!!

Ημιμόνιμο περίγραμμα - Tattoo Χειλιών

Το Ημι-Μόνιμο Μακιγιάζ χειλιών σας δίνει τη δυνατότητα να τελειοποιήσετε το σχήμα και το χρώμα των χειλιών σας, ενισχύοντας το περίγραμμα και “γεμίζοντας” τα χείλη σας στις επιθυμητές περιοχές, ώστε να δείχνουν συμμετρικά ή και πιο έντονα στο χρώμα!
Το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ στα χείλη απαιτεί δύο συνεδρίες, με διαφορά ενός μήνα μεταξύ τους, ώστε να διορθώσουμε τυχόν χρωματικές ατέλειες. Η διαδικασία είναι ανώδυνη, καθώς λαμβάνονται όλες οι απαραίτητες προφυλάξεις και τοπική αναισθησία με EMLA.
Με τη μέθοδο της μικροχρωμάτωσης, τα χρωστικά εισχωρούν στο δέρμα, δίνοντας στα χείλη σας ένα νέο σχήμα και χρώμα, που διαρκεί από 1 έως και 3 χρόνια!!!

Αποτρίχωση προσώπου

Απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα στο μουστάκι, τις παρειές ή και όλο το πρόσωπο με μία επίσκεψή σας στον Πολυχώρο Ομορφιάς Color Experts!
Με τη συχνή χρήση ειδικού κεριού για ευαίσθητες περιοχές ή την νέα μέθοδο αφαίρεσης με κλωστή, οι τρίχες αραιώνουν και ατονούν, έτσι που η τριχοφυϊα θα μοιάζει πλέον για εσάς μία μακρινή ανάμνηση!

Μακιγιάζ

Το επαγγελματικό Μακιγιάζ μπορεί να σας μεταμορφώσει κυριολεκτικά μέσα σε λίγο μόνο λεπτά, προσαρμόζοντας την εικόνα σας ανάλογα με την περίσταση.
Ιδιαίτερα εάν πρόκειται για το Νυφικό σας Μακιγιάζ, την ημέρα όπου όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα επάνω σας, θα πρέπει να δείχνετε φρέσκια, όμορφη και λαμπερή για αρκετές ώρες. Τα κορυφαία επαγγελματικά προϊόντα που χρησιμοποιούμε στο Μακιγιάζ εγγυώνται το αποτέλεσμα και τη διάρκειά του. Οι αυστηρά επιλεγμένοι συνεργάτες μας εγγυώνται την Ομορφιά σας!
Κλείστε σήμερα κιόλας ραντεβού για μία πρόβα Νυφικού στο χώρο μας, που μπορεί να συνδυαστεί και με ένα δοκιμαστικό του Νυφικού σας Χτενίσματος!

Αποτρίχωση Σώματος

Γυναικεία Αποτρίχωση Σώματος

Το ξυράφι αγριεύει την τρίχα και προωθεί τη συχνή της επανεμφάνιση. Απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα μέσω της αποτρίχωσης με κερί στο μπικίνι, στα χέρια, την κοιλιά,  την πλάτη ή τα πόδια για βελούδινο άγγιγμα σε όλο το σώμα. Με τακτική επίσκεψη στο χώρο μας, οι τρίχες εξασθενούν και ατονούν, με αποτέλεσμα να απαλλαγείτε για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, περίπου 20-30 ημερών, ανάλογα με την ποιότητα της τρίχας.
Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε είναι της εταιρείας Depileve, No1 εταιρείας παγκοσμίως στον τομέα της αποτρίχωσης. Ο χώρος μας διαθέτει ειδικά διαμορφωμένη καμπίνα με κρεβάτι αισθητικής και ντουζιέρα, για να μπορείτε να μας επισκεφθείτε ακόμα και μετά τη δουλειά.
Σας περιμένουμε!!!

Ανδρική Αποτρίχωση Σώματος

Ο Πολυχώρος Ομορφιάς Color Experts δεν απευθύνεται μόνο στις γυναίκες, αλλά και στους άντρες. Ολοένα και περισσότεροι άνδρες σήμερα επιλέγουν να απαλλαγούν από το πυκνό τρίχωμα στις μασχάλες, το στέρνο ή την πλάτη, ειδικά το καλοκαίρι που ζεσταίνονται και ιδρώνουν. Και σίγουρα, το ξυράφι δεν αποτελεί την κατάλληλη μέθοδο για να απαλλαγούν από την τριχοφυΐα.
Όπως στις γυναίκες, έτσι και στους άντρες, η αποτρίχωση με κερί αποτελεί την πλέον ενδεδειγμένη μέθοδο για την απομάκρυνση των τριχών από το σώμα.