Υπηρεσίες Κομμωτηρίου Color Experts

Στο Κομμωτήριο των Color Experts δίνουμε μεγάλη έμφαση στην ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε, χρησιμοποιώντας επαγγελματικά προϊόντα με προηγμένες φόρμουλες σε όλες τις τεχνικές εργασίες και θεραπείες, με αποτέλεσμα τα μαλλιά σας να είναι πάντοτε υγιή και λαμπερά!

Παράλληλα, οι κουπ που επιλέγουμε για εσάς βασίζονται στην τεχνική της προσωπολογίας, έτσι ώστε να αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας, να υπογραμμίζουν την προσωπικότητά σας και να ταιριάζουν στο lifestyle σας.

Ειδικά για τις γυναίκες που βάφουν τα μαλλιά τους, οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας στον τομέα του Hair Coloring βρίσκονται στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή για να προτείνουν το κατάλληλο χρώμα μαλλιών, που ταιριάζει περισσότερο στο χρώμα της επιδερμίδας σας, κάνοντάς σας να δείχνετε πιο νέα και όμορφη από ποτέ!

Στο Hair Salon των Color Experts θα βρείτε, επίσης, την καλύτερη ισιωτική θεραπεία Brazilian Keratin, χωρίς φορμόλη, μεθανάλη ή άλλα επιβλαβή χημικά συστατικά και μάλιστα στην καλύτερη τιμή της αγοράς!

Παρακολουθώντας στενά όλες τις νέες τάσεις της μόδας και εφαρμόζοντας πρώτη από όλους τις νέες τεχνικές & καινοτόμα προϊόντα, ο Παναγιώτης Τρύφωνος και η επίλεκτη ομάδα συνεργατών βρίσκεται στη διάθεσή σας για να προτείνει εξατομικευμένες λύσεις, που θα απογειώσουν το στυλ, αλλά και τη γοητεία σας!

Υπηρεσίες Κομμωτηρίου Color Experts

Στο Κομμωτήριό μας εφαρμόζουμε τη μέθοδο της προσωπολογίας, με το Αγγλικό σύστημα κουρέματος, δηλαδή Κούρεμα σε 2 στάδια, πρώτα σε βρεγμένα και κατόπιν σε στεγνά μαλλιά. Οι εκπληκτικές δημιουργίες του Κουπέρ, Παναγιώτη Τρύφωνος, είναι σίγουρο ότι εντυπωσιάζουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς!

Τεχνικές χρώματος

Το μοναδικό Κομμωτήριο στην Ελλάδα, που σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε τη Μάρκα Βαφής σας και να είστε απόλυτα σίγουρες για την ποιότητά της, είναι αυτό των Color Experts! Η εξειδίκευσή μας στις τεχνικές χρώματος, σε συνδυασμό με τα υψηλής ποιότητας υλικά που χρησιμοποιούμε και την πολύχρονη εμπειρία μας, εγγυώνται απόλυτα λαμπερό χρώμα, 100% κάλυψη στα λευκά και φυσικά την υγεία των μαλλιών σας! Εφαρμόζουμε όλες τις κλασσικές τεχνικές, όπως η απλή βαφή, Ανταύγειες, Ντεκαπάζ, αλλά και τις πιο σύγχρονες, όπως Ombre, Sombre, Balayage, σύμφωνα με τις νέες τάσεις της μόδας. Επιπλέον, είμαστε πιστοποιημένοι Olaplex Experts, την νέα, επαναστατική θεραπεία, που εμποδίζει την ταλαιπωρία ή ακόμη και καταστροφή των μαλλιών σας.

Hair Extensions

Δώστε στα μαλλιά σας το μήκος και τον όγκο που επιθυμείτε, μέσα σε λίγες μόνο ώρες, τοποθετώντας τρέσες ή τουφάκια από φυσική τρίχα, που μπορεί να βαφτεί στο ίδιο χρώμα με τα δικά σας μαλλιά ή στο χρώμα που θα επιλέγατε για Ανταύγειες. Το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει!

Εξειδικευμένες Θεραπείες

Όμορφα μαλλιά σημαίνει πρώτα από όλα υγιή μαλλιά! Για αυτό είμαστε δίπλα σας σε οποιαδήποτε ανάγκη σας, να σας συμβουλεύσουμε & να προτείνουμε την κατάλληλη αγωγή για τον δικό σας τύπο μαλλιών ή το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Χρησιμοποιούμε εξειδικευμένα επαγγελματικά προϊόντα τόσο για την Τριχόπτωση & την Αραίωση των μαλλιών, τη Λιπαρότητα ή την Ξηροδερμία, όσο και ισιωτικές θεραπείες Κερατίνης & Olaplex, προκειμένου να διασφαλίσουμε απόλυτα την υγεία των Μαλλιών σας. Μην διστάσετε να μας επισκεφθείτε για μία δωρεάν διάγνωση!