Τι είναι το Balayage;
Ολοένα και λιγότερες γυναίκες επιλέγουν πλέον τις κλασσικές ανταύγειες με τις “ρίγες” σε ευθεία γραμμή, που ξεκινούν απ’ τη ρίζα, μιας και η νέα μόδα πλέον θέλει τα μαλλιά να παίρνουν ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα, ξανοίγοντας είτε μεμονωμένες τούφες, είτε όλα τα μαλλιά, ακριβώς σαν “να τα έχει φιλήσει ο ήλιος”!

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως οι περισσότερες celebrities του εξωτερικού προτιμούν εδώ και χρόνια την τεχνική Balayage για το ξάνοιγμα των μαλλιών τους. Το Balayage, λοιπόν, είναι γενικά μια πολύ ευέλικτη τεχνική, που θα δώσει λάμψη και φινέτσα στο στυλ σας!

Μέσα από τον απίθανο, καλοκαιρινό διαγωνισμό “Are you a Balayage or Ombre Girl?”, που διοργάνωσε το iLikeBeauty.Gr – Online Beauty Booking & Shopping, με στόχο να προβάλλει την νέα μόδα στο ξάνοιγμα των μαλλιών, το Κομμωτήριο των Color Experts είχε τη χαρά να φιλοξενήσει ένα από τα 5 Ombre & Balayage Girls, την Adriana Tapu!

color-experts-gr-balayage-girl-adriana-tapu-color-experts-1a

Αμέσως μετά την υποδοχή της από τον ιδιοκτήτη & καλλιτεχνικό Υπεύθυνο του Κομμωτηρίου, Παναγιώτη Τρύφωνος, η Adriana έπρεπε να επιλέξει τα χρώματα που θα χρησιμοποιούνταν για την αλλαγή που θέλει να κάνει στα μαλλιά της.

Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε, είμαστε το μοναδικό Κομμωτήριο στην Ελλάδα, που – εδώ και 3 χρόνια – δίνει στην πελάτισσα τη δυνατότητα να επιλέξει τη Μάρκα Βαφής, με την οποία θέλει να βάψει τα μαλλιά της ο Hair Colorist!
Χρησιμοποιούμε αυστηρά επώνυμες επαγγελματικές βαφές – και όχι αμφιβόλου προελεύσεως – για αυτό και οι βαφές μας είναι τοποθετημένες σε εμφανές σημείο του Καταστήματος, από όπου και μπορείτε να κάνετε την επιλογή σας. Επιπλέον, το Χημείο μας είναι ανοιχτό και παρασκευάζουμε μπροστά σας το μείγμα της βαφής, για να είστε σίγουρες ότι χρησιμοποιήθηκαν τα προϊόντα που επιλέξατε.

Η Adriana έχει έρθει αποφασισμένη για μια μεγάλη χρωματική αλλαγή στα μαλλιά της και ζητάει από τον Παναγιώτη ξανθές ανταύγειες, με βάση σε ξανθό σοκολατί, για να κάνουν αρκετά μεγάλη αντίθεση!

color-experts-gr-ombre-girl-adriana-tapu-color-experts-3

Οι Ανταύγειες με την ελεύθερη τεχνική Balayage ξεκινούν. Η Σάντρα παίρνει μεγάλες τούφες και “ζωγραφίζει” με το πινέλο της στα σημεία που θέλει να δώσει περισσότερο φως. Οι ανταύγειες θα ξεκινούν από αρκετά ψηλά, μιας και η Αντριάνα θέλει το ξανθό να είναι έντονο, αλλά όχι από τη ρίζα, όπως στις κλασσικές ανταύγειες. Τα αλουμινόχαρτα παίζουν το ρόλο προστατευτικού τείχους, ανάμεσα στις τούφες που θα ξανοιχτούν, ώστε να φωτίσουμε μόνο τα επιθυμητά σημεία.

color-experts-gr-ombre-girl-adriana-tapu-color-experts-5

Έπειτα από αρκετή ώρα αναμονής, ο Παναγιώτης περνάει το απαραίτητο ρεφλέ για να πετύχει ένα αρμονικό χρώμα ανάμεσα στη βάση και τις Ανταύγειες, που έγιναν με την τεχνική Balayage.

color-experts-gr-ombre-girl-adriana-tapu-color-experts-6

Ιδού, λοιπόν, η αλλαγή της! Τι λέει η ίδια για το Balayage στο μαλλιά της; Η Αντριάνα ήθελε να φωτίσει τα μαλλιά της με ένα έντονο ξανθό χρώμα, αλλά με φυσικό αποτέλεσμα και οι Color Experts το πέτυχαν απόλυτα!

color-experts-gr-ombre-girl-adriana-tapu-color-experts-1

Επειδή τα μαλλιά της Αντριάνας είναι αρκετά ταλαιπωρημένα και από προηγούμενες τεχνικές εργασίες, ο Παναγιώτης της συνέστησε τη θεραπεία Olaplex κάθε 15 ημέρες για 3-4 εφαρμογές και κατόπιν μία φορά το μήνα. Για να διατηρήσει ζωντανό το χρώμα της, χωρίς διαφορά από τη ρίζα, θα πρέπει επίσης να επισκέπτεται το Κομμωτήριο κάθε 20 ημέρες περίπου για ένα απαραίτητο ρεφλέ.

Ευχαριστούμε θερμά το iLikeBeauty.Gr – Online Beauty Booking & Shopping, που συνεργάστηκε με το Κομμωτήριο των Color Experts για τη χρωματική αλλαγή του Balayage Girl, Adriana Tapu, δίνοντάς μας την ευκαιρία να παρουσιάσουμε στο κοινό την τεχνική του Balayage, που εδώ και χρόνια πολλές επώνυμες προτιμούν για το ξάνοιγμα των μαλλιών τους!

Αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης των φωτογραφιών έχουν μόνο ο Πολυχώρος Ομορφιάς Color Experts & το iLikeBeauty.Gr. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αναδημοσίευση ή διανομή χωρίς την έγγραφη άδειά τους.