Το Κομμωτήριο Color Experts πρωτοπορεί για ακόμα μία φορά με την νέα, αυθεντική βραζιλιάνικη κερατίνη χωρίς ΦΟΡΜΟΛΗ, που κλειδώνει μέσα σε 12 μόνο ώρες, απαλλάσσοντας τα μαλλιά σας από το φριζάρισμα, κάνοντάς τα λεία, λαμπερά και απαλά για τουλάχιστον 3 μήνες!

Το μοναδικό αυτό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με την εφαρμογή της UNIK, της νέας, αυθεντικής βραζιλιάνικης κερατίνης, που δρα σε δύο επίπεδα:

1. Λείανση: Μόνιμο ισιωτικό αποτέλεσμα με φυσική όψη ή χαλάρωση της μπούκλας σε πολύ σγουρά μαλλιά για 3-5 μήνες, χωρίς τα μαλλιά να ταλαιπωρούνται στο ελάχιστο.

2. Αναδόμηση: Ως θεραπεία, προσφέροντας αναδόμηση από το εσωτερικό της τρίχας, με αποτέλεσμα την αποκατάσταση των φθαρμένων δεσμών της τρίχας.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη και Καλλιτεχνικό Υπεύθυνο του Κομμωτηρίου Color Experts, Παναγιώτη Τρύφωνος, η UNIK αποτελεί την ιδανική λύση για τα μαλλιά σας, αφού μειώνει κατά 90% το styling, εξασφαλίζοντας σας όμορφα, υγιή, λαμπερά και καλοχτενισμένα μαλλιά καθόλη τη διάρκεια της ημέρας!

Η UNIK πρωτοπορεί γιατί στεγνώνει την ίδια ημέρα, μέσα σε 12 μόνο ώρες, ενώ μπορείτε να λουστείτε ή να απολαύσετε το μπάνιο σας στη θάλασσα μόλις 24 ώρες αργότερα!

  • Σε αντίθεση με τις παλιότερες χημικές «ισιωτικές», οι οποίες κατέστρεφαν και αφυδάτωναν την τρίχα, η συγκεκριμένη θεραπεία εξυγιαίνει και θωρακίζει τα μαλλιά από αντιξοότητες και θρέφει την τρίχα σε βάθος, αποκαθιστώντας τη φθορά και προστατεύοντάς την από περαιτέρω καταστροφή.

  • Απαλλαγμένη από χημικές ουσίες, όπως η γλουταράλη και η φορμόλη, η UNIK είναι ικανή να επαναφέρει στα μαλλιά σας στην νεανική τους όψη, αναδομώντας την τρίχα από το εσωτερικό της.

  • Χάρη στην Οξοακεταμίδη & carbocisteína, που περιέχει, τα μαλλιά ανακτούν τη χαμένη τους λάμψη και απαλότητα.

  • Το αποτέλεσμα της θεραπείας έχει διάρκεια 3-5 μήνες.

Η Brazilian Keratin σας προσφέρεται σε τιμή γνωριμίας μόνο από €49-69/εφαρμογή, ανάλογα με το μήκος των μαλλιών.

Για να κάνετε χρήση της προσφοράς, καλέστε μας στα τηλέφωνα 210 7565 138-9 – τις εργάσιμες ημέρες και ώρες – ή κλείστε online το ραντεβού σας εδώ.

Για μεγαλύτερη διάρκεια του αποτελέσματος της εφαρμογής της Βραζιλιάνικης Κερατίνης, σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε εξειδικευμένα επαγγελματικά προϊόντα, απαλλαγμένα από θειϊκά άλατα, που μπορείτε να προμηθευτείτε από το Κατάστημά μας, Β.Λάσκου 38-Παγκράτι.